YOJO

Sammen med yogalærer og doula Maria Allingham har jeg YOJO, som står for YOga & JOrdemoder. Vi leverer undervisning og fødselsforberedelse af høj faglig kvalitet med rummelighed og højt til loftet. Vi har siden 2008 undervist gravid- og babyhold og har gravidhold flere steder i landet. Vi udbyder også et YOJO gravid online forløb.

YOJO gravid

Dette hold er for gravide, som vil i deres livs fødeform med gravidyoga og samtidig arbejde teoretisk og mentalt med fødselsforberedelse. YOJO gravidhold finder du i Københavnsområdet på Frederiksberg, på Islands Brygge, i København K, indre by eller på Østerbro (først i løbet af 2020).

På Sjælland har vi hold i Hillerød, Roskilde, Slagelse og Sorø.

I Jylland har vi hold i Aalborg, Randers, Holstebro og Aarhus.

Læs mere om YOJO gravid her.

YOJO gravid online

Du kan også købe vores fødselsforberedelse som online program

Ligegyldig om du skal føde UDE eller HJEMME – er der konkret forberedelse og brugbare øvelser til ALLE slags fødsler.

Her kan du tilgå YOJOs undervisning online fra hele landet. På den måde kan du rulle yogamåtten ud, lige når det passer dig – og se jordemodermodulerne om aftenen sammen med din mand i sofaen!

Indeholder også bonus-materiale om kejsersnit: “kejserinde-to-be” (normalpris 250 kr.)

Læs mere om YOJO online her.

YOJO par

En hyggelig eftermiddag hvor I som par tuner kærligt ind på hinanden og bliver et velforberedt og super godt fødselsteam. I får en god teoretisk ballast men også masser af praktiske redskaber til afspænding, smertelindring, og som partner får man masser af inspiration til at blive en god fødselshjælper – til alle slags fødsler. Undervisningen foregår centralt i København kl. 14.00 – 18.00 på udvalgte søndage. Læs mere her.