Referencer

Alle fortjener at have en Anne

Camilla Vergara · Fødselsoplevelse med Anne RubyFor et halvt år siden blev jeg mor for anden gang, da jeg fødte jeg min datter nr. 2. Jeg er for evigt og uendeligt taknemmelig for, at jeg har haft Anne med mig på min rejse gennem graviditet, fødsel og efterfødsel.

Da jeg fødte min første datter kun 1,5 år før jeg blev gravid anden gang, var det ved planlagt kejsersnit. Det havde jeg selv valgt, fordi jeg havde en følelse af frygt og angst omkring at skulle føde normalt. Den følelse anede jeg ikke, hvad jeg skulle gøre med, for jeg følte mig slet ikke hørt og mødt, som jeg havde brug for (uden jeg på det tidspunkt præcist anede, hvad jeg havde brug for) i det offentlige system. Og siden jeg ikke kendte til andre muligheder end en fødsel på et offentligt hospital, stod mit valg mellem pest eller kolera. Og jeg valgte kejsersnit.

Jeg fik det dog gjort til en fantastisk oplevelse at føde ved kejsersnit, og jeg fortryder intet ved det, for det var det eneste rigtige for mig, og min datter, dengang, som omstændighederne var.

Men. Da jeg blev gravid igen, vidste jeg, at jeg stod ved denne skillevej igen. Jeg så det ikke længere som pest eller kolera, vaginal fødsel vs. kejsersnit. Jeg havde behov for at gøre, hvad jeg kunne for at arbejde med min angst, så jeg ville være i stand til at føde, og være med mig selv gennem en fødsel. Men jeg vidste, at jeg havde brug for en dygtig og ikke mindst empatisk jordemoder.

Jeg endte med at have den mest fantastiske fødsel. Selvom det langtfra gik helt nemt. Det er mit bedste 36-timers øjeblik, og jeg kan ikke undgå at blive rørt til tårer, når jeg tænker på den proces og den forvandling, jeg undergik i mig fødselsforløb. Men jeg kunne aldrig have gået igennem det uden min Anne.

Jeg er uendeligt taknemmelig for at have haft Anne som min jordemoder under min gravidtet, med til fødsel og med på sidelinjen under den sårbare efterfødselsperiode.
Anne har været der hver gang, jeg havde brug for det. Hver gang jeg ramte en ny bølge af frygt for min forestående fødsel (både under gravidteten, men også under selve fødslen) var Anne der til kærligt at tale med mig om det og støtte mig i at finde en vej, som jeg kunne være med igennem det. Det var en vidunderlig oplevelse, jeg ville ønske jeg kunne gøre igen.

Anne er den mest fantastiske jordemoder og et vidunderligt menneske! Alle fortjener at have en Anne gennem graviditet og fødsel, så ville verden være et meget bedre sted at føde og blive født ind i.

Der kan ikke være nogen tvivl om, at Anne har mine varmeste anbefalinger.
Camilla Vergera

 Lille linje privatjordemoder.dk

Den størst tænkelige gave – en fødsel, der var min egen

Anja Steensig

Jeg valgte at føde mit 3. barn derhjemme, efter 2 hospitalsfødsler som jeg ikke havde lyst til at gentage.

Efter mit første møde med Anne var jeg ikke et sekund i tvivl om, at hun var kvinden, jeg allerhelst ville have ved min side under fødsel. Og hvor var det dog et godt valg. I stor kontrast til mine 2 første fødsler blev fødslen af Felix en fuldstændig vidunderlig oplevelse.

Tænk at jeg nogensinde skulle sige det om en fødsel. Og det giver jeg Anne en meget stor del af æren for. Anne fik mig til at slappe fuldstændig af, både med sit væsen og med fødselshypnose, hun gjorde mig tryg med sin kompetence og sit store engagement, og hun gav mig den størst tænkelige gave, i form af en fødsel som blev helt min egen.

Jeg kan ikke anbefale hende stærkt nok, og ønsker for alle kvinder, at de kan have hende ved deres side, når de skal føde.

Anja Steensig Holmbäck

Lille linje privatjordemoder.dk

En smuk, kærlig og rolig oplevelse

Sigrid Garfield LundKæreste vidunderlige Anne. Jeg takker dig fra dybet af mit hjerte, for en helt utrolig og livsændrende oplevelse med fødslen af min elskede lille søn! Alt, hvad jeg og Andreas ønskede – og mere til – gik i opfyldelse. Og det har jeg dig at takke for!

Jeg ved jo godt, at det var mig og min krop, der fødte, men jeg tillægger dig og din beroligende tilstedeværelse, dine utrolige faglige og intuitive evner – og tydelige erfaring for en gennemgribende indflydelse på den smukke, kærlige og rolige oplevelse, vi havde.

Det hypnoseforløb, vi havde op til, har været absolut altafgørende for, at jeg overhovedet var i stand til at føde i så tillidsfuld, smertefri og centreret en tilstand. I dyb kontakt med min krop og dens resourser. Og i kontakt med min smukke søn, der var på vej ud til os. En kontakt og tillid, der ikke er forsvundet, fordi fødslen er overstået. Jeg var aldrig undervejs i tvivl eller utryg, og jeg følte mig velforberedt og klar.

Jeg er dig så taknemmelig for de opdagelser, jeg gjorde i vores hypnosesessioner ift. min indgang/indstiling til det at føde – ja, min indstilling til mig selv og livet!

Du har for evigt hjulpet mig med at opdage og indse, hvad og hvor mine tankefælder ligger, mine handlingsmønstre og vaner – men i særdeleshed også, hvordan jeg kommer i kontakt med min styrke og kerne, således at jeg kunne komme i harmoni med det, der skulle ske under fødslen. Og vigtigst (min store udfordring): i stand til at være fuldt til stede i det og i mig selv imens! Uden at skulle ‘gøre’ en masse. Blot modtage livets gave!

Tænk at fødsler kan være smertefrie og spirituelle/selvudviklende oplevelser. Helt anderledes, end hvad jeg troede, da vi startede…

Tak Anne! Du vil altid have en helt særlig plads i vores liv og hjerter!

Kys til dig!
Sigrid Garfield Lund

Lille linje privatjordemoder.dk Faglighed, ro og nærvær

Karen Pallisgaard

Jeg mødte Anne, da jeg var på hendes YoJo-hold og forelskede mig fuldstændig i hendes enorme faglighed, hendes ro og hendes dejlige nærvær. Derfor valgte jeg også at gå til massager og sessioner hos Anne under min graviditet.

Efterfølgende har jeg brugt Anne til blandt andet hypnoterapi for at få min fødselsoplevelse på plads – og det lykkedes i den grad. Jeg har desuden taget en graviditets- og efterfødselsyogalæreruddannelse, hvor Anne underviser.

Næste gang jeg skal til det, så vil jeg ikke føde uden Anne ved min side.

Karen Pallisgaard
Journalist, forfatter & yogalærer

 

 

 

Lille linje privatjordemoder.dk

Viden, erfaring og tillid til kroppen

Marie LouiseJeg kan på det varmeste anbefale et forløb med Anne Ruby! I sin tid, da min mand og jeg ventede vores første barn, anbefalede en af mine veninder et forløb med Anne Ruby tilknyttet yogacentralen YoJo baby. Det var så givende for mig, fordi Anne Ruby forstår at plante positive billeder i sindet hos mennesker, og denne tillid til kroppen samt hendes store viden og erfaring blev en stor hjælp for mig under fødslen af min datter. Jeg valgte at føde i vand og havde mange af Anne Rubys billeder samt sprog i mine tanker op til såvel som under fødslen. Jeg brugte virkelig hendes værktøjer aktivt, og det blev en fantastisk fødsel, præget af ro, indsigt og tillid til min krop.

Ved min anden graviditet benyttede jeg mig først af et tilbud fra kommunen om “fødselsforberedelse”, men måtte hurtigt indse, at de desværre plantede et noget “systematisk og ensformigt billeder af fødslerne”. Derfor valgte jeg at hoppe fra dette kursus og trods den længere transporttid fra Hillerød til Frederiksberg igen at gøre brug af Anne Rubys gode undervisning og indsigt. Jeg blev blot igen bekræftet i, hvor godt hendes tilgang samt forløb er. Jeg kunne vitterligt mærke min krop blev mere afslappet og stærk ved at få de positive billeder plantet i sindet – og igen, jeg havde en fantastisk vandfødsel, hvor jordemoderen tilknyttet Hillerød hospital bagefter kneb en tåre og sagde “dette er noget af det smukkeste, jeg har oplevet – en hjemmefødsel bare på et hospital”. Og ja, det er netop hvad jeg tænker, mine to fantastiske fødsler har været.

Jeg vil til enhver tid håbe, at flere kvinder vælger at opleve Anne Rubys tilgang til graviditet og fødsler og dermed skaber muligheden for et rigtig godt forløb.

Hilsen
Marie-Louise O. Eriksen

Lille linje privatjordemoder.dk

Så dejligt et menneske, at man selv bliver lidt bedre

Mie Ruby Spring

Jeg var så utrolig heldig at have Anne som jordemoder gennem hele min graviditet, fødsel og efterfølgende.

Hun er det dejligste menneske og hvis ikke jeg havde haft hende ved min side, da jeg pludselig skulle have et akut kejsersnit, var jeg aldrig kommet så godt og trygt ud på den anden side.

Anne har en helt fantastisk ro og er så dejligt et menneske, at man selv bliver lidt bedre bare ved at være med hende.

Jeg er totalt fan og glæder mig vildt til næste gang. Hurra!

Mie

 

 

 

 

Lille linje privatjordemoder.dk

Tænk at engle virkelig findes

Tænk at engle virkelig findes. Når man først har mødt Anne er man ikke i tvivl om det længere. Mine to dejlige drenge var så heldige at Anne hjalp dem til verden, dog med to års mellemrum. Da jeg havde født min første dreng på Frederiksberg hospital i 2009, var jeg ikke i tvivl om at Anne skulle være den der fulgte mig og den kommende baby hele vejen. Jeg fik min 2. dreng i armene i fødekaret midt i min stue. Jeg havde aldrig drømt om at føde hjemme, nu drømmer jeg ikke om andet. Det var en fantastisk oplevelse at sætte sig i sin sofa med det lille spædbarn i armene. Ingen larm og stress, ingen avav køretur, og ingen massiv oprydning, men bare en idyllisk oplevelse af at løfte en lille fyr op i armene, og mærke varmen og kærligheden brede sig i huset. Hermed ikke sagt at det ikke gjorde ondt, for det gør jo fødsler, men Anne fik mig til at vende smerten til noget godt og brugbart. Jeg har ikke mødt noget menneske som er så omsorgsfuld, nænsom, fuld af spas og som arbejder så respektfuldt med mennesker, i en særlig betydningsfuld tid, både for mor/far og barn.

Anne får en fødsel til at være en særdeles rolig begivenhed, hvor moren og barnet arbejder sammen om den svære opgave som en fødsel nu en gang er. Anne er den dyrbareste gave man kan give sit nyfødte barn med på vejen. Tak fra en dybt rørt og evigt taknemmelig nybagt mor.

Anna-Sofie Nørgaard

Lille linje privatjordemoder.dk

Jeg takker Annes nåle!

Uden Anne var jeg formodentlig løbet bort igen… Grundet diabetes type 1 blev jeg fulgt tæt igennem hele min graviditet på Riget. Anne var min “modvægt” til det kliniske, de hvide kitler, de praktiske tanker etc.

Massage hos Anne vækkede min krop, støttede op om lysten til at mærke min krop og forkæle min mave med god energi. Og gennem akupunktur forsøgte vi modning til sidst.

Massagen er lækker, afslappende, antistressende – et must til alle gravide!

Dernæst var Anne med, da jeg skulle møde op på Riget til igangsættelse. Vi satte nåle, mens jeg sad i venteværelset. Anne hjalp mig med at danne en klokke, sådan at jeg havde mig selv med hele vejen igennem. Trods personalet på Riget mente, at mit valg af metode til igangsættelse nok ikke ville virke, gik der kun 5 timer før der var rigtig pæne veer (takker jeg Annes nåle for).

Mine allerbedste og kærligste anbefalinger
Lise Klinkby

Lille linje privatjordemoder.dk

Anne er tillidsvækkende og rummelig

Min kæreste og jeg har lige afsluttet et helt igennem fantastisk forløb hos Anne – og jeg har opdaget at jeg vist også skal klippe navlestrengen til hende. Det har været et meget trygt, humoristisk og lærerigt forløb dels at vente men i særdeleshed at føde vores andet barn herhjemme. Det skylder vi Anne en stor del af æren for. Vores første barn kom til verden ved en normal, kort og ukompliceret fødsel på Frederiksberg Hospital, så det er kommet som en glædelig overraskelse, at en fødselsoplevelse kan være så meget smukkere og roligere.

Jeg tror det skete, fordi vi tog mere ansvar for processen, da vi valgte en hjemmefødsel, men også fordi Anne er tillidsvækkende, rummelig og ekstremt god til at indgyde tillid hos os til, at vi kunne klare det. Jeg er meget glad for at have taget det lidt utraditionelle valg at føde hjemme. Det er godt at have en sådan oplevelse med i bagagen!

Anne

Lille linje privatjordemoder.dk

Jeg fik tiltroen til min krop tilbage

Begrundelsen for at tage kontakt til Anne var ønsket om, at min anden graviditet og fødsel skulle forløbe anderledes. Jeg var ikke helt klar på, hvad jeg søgte. Det var helt centralt, at min mand støttede mig i, at vi skulle træffe nogle andre valg denne gang.

Vi havde, da vi skulle have vores første barn, oplevet en hospitalsfødsel, som slet ikke fungerede for os. De urolige omgivelser og skiftende jordemødre prægede mig på uheldig måde. Jeg fik ammeproblemer og søvnproblemer. De første måneder efter fødslen var det svært at slippe den dårlige fødselsoplevelse, og den begyndte at fylde meget igen, da jeg ventede mit andet barn. Jeg havde en idé om, at det, som skal fungere i mig under en fødsel, kunne fungere bedre under nogle andre og mere trygge omstændigheder. Det var dog svært at slippe den tanke, at måske var jeg bare ”dårlig” til at føde.

Anne var den helt rigtige til at kurere mig for den tanke. Hun hjalp mig med, inden fødslen, at vinde tiltroen til min krop tilbage. Hun gav mig troen på, at det er rigtig, at noget andet kan ske, hvis jeg føler mig tryg. Det var vigtig at føde med Anne, som jeg kendte så godt. Vi endte med at vælge en hjemmefødsel, som blev en fantastisk oplevelse. Fantastisk, fordi jeg blev en helt anden fødende. Fra at fødslen, første gang, var noget som overgik mig; blev fødslen noget, som jeg kunne føle mig stærk omkring bagefter.

Anne skabte et rum for fødslen, hvor min krop fungerede, og hvor min mand og jeg kunne finde hinanden i fødselssituationen. Han fik lov til at være den altafgørende følelsesmæssige støtte, mens Anne var trygheden omkring, at alt forløb, som det skulle. Denne gang gik det rigtig godt med amning og søvn, og fødselsoplevelsen har ikke været noget, som har trængt sig uheldigt på. Fødslen med Anne har været en fantastisk oplevelse, som jeg kan vælge at dykke ned i. Og når jeg gør det, bliver jeg stolt over mig selv. Og jeg bliver glad for det, min mand og jeg oplevede sammen. I dag er det dejligt at tænke på, at vi turde tage de der valg, som ikke lå lige for.

Sabine

Lille linje privatjordemoder.dk

Jeg savner mine jordemoderbesøg

Anne havde jeg igennem min graviditet, fødsel og efterfølgene, og det er jeg SÅ ubeskriveligt lykkelig for! Jeg tog imod min dejlige datter d. 8. februar 2010 derhjemme i fødekar med Anne og min mor ved min side. Under min graviditet gik jeg til YOJO fødselforberedelse. Anne er et fantastisk menneske… Ubeskriveligt sød og giver én en enorm tryghed. Hun er med til at jeg havde den skønneste graviditet og fødsel man kunne drømme om og jeg savner mine jordemoder besøg. Der er ingen tvivl om, at jeg ville vælge Anne som jordemoder igen!

Adjoa

Lille linje privatjordemoder.dk

Jeg må skynde mig at blive gravid igen

På trods af at Danmark var ramt af den værste vinter i over 20 år, så kunne hverken snestorm eller regnbyger stoppe mig – mandag aften klokken 18.30 var det afsted til fødselsforberedelse med Anne og graviditetsyoga med Maria – fantastisk kombination! Som førstegangsfødende var alt nyt, spændende og skræmmende for mig, men Annes fantastiske nærvær og store faglighed var med til at berige og berolige mig i min graviditet. Jeg fødte en måned før min termin og fik akut kejsersnit, da min datter sad omvendt. Ovenpå en noget turbulent start som mor, da jeg kort efter fødslen måtte på hospitalet med en livmoder som ikke ville trække sig sammen, var der hårdt brug for Anne igen.

Heldigvis for mig kunne jeg nu hoppe på holdet “Kejserinderne”, hvor jeg kunne nyde store lyttende ører og forstående blikke samt masser af svar fra Anne på små og store spørgsmål fra en nybagt mor. Fysioterapeuten Heidi Holm fik min krop i gang og endnu vigtigere kunne hun forklare mig en masse om, hvordan jeg bedst hjælper min krop tilbage til sig selv efter et kejsersnit, og hvorfor arvævbehandling er så vigtig. Nu må jeg bare skynde mig at blive gravid igen, så jeg kan komme i kærlig behandling hos Anne både før og efter.

Jane

Lille linje privatjordemoder.dk

Anne lyttede, støttede, vejledte, rådede og hjalp!

Jeg kontaktede Anne, da jeg var gravid anden gang, fordi min første fødsel havde været hård og var endt i akut kejsersnit, og jeg havde lidt at bearbejde. Samtidig ville jeg gerne have hjælp og støtte til min beslutning om, hvordan jeg skulle håndtere denne fødsel. Det var simpelthen det bedste, jeg kunne have gjort.

Anne lyttede, støttede, vejledte, rådede og hjalp på alle måder, så jeg fik bearbejdet min tidligere fødsel på bedste vis, var fuldstændig klar på, hvordan jeg ønskede at håndtere min næste fødsel, og fik taget den beslutning, som var rigtig for mig, og ikke mindst: faktisk turde glæde mig til fødslen – bare lidt.

Jeg havde ikke Anne med til fødslen, men hun var i mine tanker. Jeg fik en anden super kompetent jordemor, og mit samarbejde med hende blev kun bedre af, at jeg havde snakket så meget med Anne inden fødslen. Jeg gik også til efterfødsel hos Anne, og det kan varmt anbefales.

Kære Anne, 1000 tak for et fantastisk forløb. Jeg bliver stadig rørt, når jeg går forbi din opgang. Hele familien trives, og Sally er en lille stjerne. Håber også, at du og dine har det godt.

Anna

Lille linje privatjordemoder.dkDet bedste jeg har gjort for min kæreste, vores datter og mig selv

Da jeg var gravid, var min kæreste og jeg til fødselsworkshop for par hos Anne. Det var fantastisk og givende for os begge, og på vej hjem sagde min kæreste: ” Nu må du gerne føde, nu er jeg klar”. Det gav en kæmpe tryghed at vide, at nu var han “klædt på” til at støtte mig. I løbet af fødslen havde jeg Anne i mine tanker mange gange, og vi formåede at få den fødsel vi ønskede, selvom det foregik på et offentligt hospital. Efter fødslen gik jeg på efterfødselshold hos Anne, og det gav mig ligeledes meget, ikke mindst troen på at jeg er en fantastisk mor. Det bedste jeg simpelthen har gjort for min kæreste, vores datter og mig selv.

Helle

Lille linje privatjordemoder.dk

Respekt, kærlighed og professionalisme

In April last year, our son was born at home, in a bath tub in our living room. It was a huge and beautiful experience. With Anne as our midwife, my wife and I felt safe and comfortable through the whole birth. Anne treated us with great respect, love and professionalism. She managed to let me – as the coming father – be a natural part of welcoming our child. I would recommend Anne and homebirth to everybody who has the opportunity.

Malachy Funge

Lille linje privatjordemoder.dk

Annes åbne og hjertelige tilgang hjalp mig

Jeg havde haft en hård graviditet med en mild omgang svangerskabsforgiftning, dårlig samvittighed over for min lille pige derhjemme, mens jeg lå på sygehuset, og generelt var jeg meget følelsesmæssigt sårbar, hvilket nok medvirkede til en forfærdelig efterfødselsreaktion, men heldigvis faldt jeg over Anne Rubys hjemmeside.

Det blev et forholdsvis kort hypnoseforløb, som hjalp mig tilbage til den, jeg var inden, endda lidt forbedret. Annes åbne og hjertelige tilgang var lige, hvad der hjalp mig. Tusind tak Anne. Hypnose er en fantastisk oplevelse og slet ikke “mystisk”.

Dorthe

Lille linje privatjordemoder.dk

God tid, nysgerrighed, glæde og omsorg

Under begge mine graviditeter har jeg benyttet mig af Annes tilbud. Jeg har med min mand gået til fødselsforberedelse for par, jeg har gået til gravid- og babyhold, jeg jeg fået fødselsforberedende akupunktur af Anne, efterfødselssamtaler og sidst men ikke mindst har jeg lyttet til Annes cd med forberedende fødselshypnose.
Alt sammen har været virkelig godt og er ting, jeg tænker tilbage på med stor glæde og taknemmelighed, selv nu så lang tid efter, hvor mine børn er 4 og 6 år. For mig har det vigtigste været den utrolig høje faglighed, som Anne har. Anne følger med i den nyeste forskning og kan forstå at formidle den til sine gravide, så det bliver anvendeligt for dem i deres virkelighed. Men vigtigst af alt, tror jeg, er Annes væsen. Man bliver som gravid altid mødt med god tid, oprigtig nysgerrighed, glæde og omsorg – alle ting, som jeg har manglet i det offentlige fødesystem.
Alle gravide, fødende og nybagte mødre burde have en Anne ved sin side.
Anne, jeg håber, du har det godt! Jeg tænker så tit på dig.
Kram Tina

 

Lille linje privatjordemoder.dk

Det betød alt for mig, at jeg følte mig tryg

Hypnose det lyder jo totalt alternativt og så til en fødsel….Kan man virkelig tænke sig til en god fødsel??? Det kunne jeg med Annes hjælp…og så selvfølgelig lidt held.

Åh hvor ville jeg ønske for alle, at de kunne have en lige så god fødselsoplevelse, som jeg fik. Det betød utroligt meget for mig, at jeg kunne ringe til min dejlige kendte jordemoder, når veerne begyndte, uden at jeg føle, at jeg forstyrrede.

Jeg blev guidet hele vejen og endte i et stort badekar på Frederiksberg Hospital, hvor jeg fødte vores lille dejlige dreng uden smertestillende, lige som jeg havde drømt om og mentaltrænet til.

Det betød alt for mig, at jeg følte mig tryg. Jeg vil helt sikkert føde alle mine børn med Anne, fordi hun var med til at gøre mine smerter til noget positivt, og det er på den måde, jeg ønsker at føde alle mine børn.

Anna-Sofie

Lille linje privatjordemoder.dk

Altid god tid til mig og min mave

Strejken på Hvidovre Sygehus i 2008 fik mig til at se mig om efter en privat jordemoder, som jeg kunne få fødselsforberedelse hos. Og heldigvis for mig fandt jeg din hjemmeside på nettet, Anne. Mine konsultationer hos dig gav mig svar på alle de spørgsmål, jeg som førstegangsfødende havde, og min ængstelse over for fødslen forsvandt hurtigt.

Du var utrolig sød at tale med, og der var altid god tid til mig og min mave. Jeg var klar og tryg, da fødslen gik i gang, på trods af at det blev en måned for tidligt. Jeg vil helt klart anbefale alle gravide den ro og tid, du gav mig.

Charlotte

Lille linje privatjordemoder.dk

Anne går ind i ens hjerte og bliver der

Anne går direkte ind i ens hjerte og bliver der. Jeg troede, at jeg skulle have planlagt kejsersnit, men det endte med den mest fantastiske hjemmefødsel i vores eget karbad!

Hun guider og vejleder en på bedste måde i retning mod den største opgave i vores liv – at blive Mor og Far. Hun er bestemt ved min side næste gang.

Trine

Lille linje privatjordemoder.dk

En strålende varm, kærlig og smuk personlighed

Vi gik til fødselsforberedelse for par hos Anne. Min mand havde ikke fået noget ud af/ haft lyst til at læse i graviditetsbøger, være hos jordemor, og hvad man ellers gør under en graviditet. Ikke fordi han var uengageret, men de ting matchede bare ikke den glæde, han havde indeni over graviditeten.

Til Annes fødselsforberedelse blev vi mødt af alt det, vi havde savnet. Grundig, detaljeret undervisning og en atmosfære af oprigtig glæde på alle de ventende forældres vegne.

Jeg gik umiddelbart efter min fødsel på Annes efterfødselshold, der er en kombination af babyhygge, gode råd og yoga. Det var for mig en utrolig vigtig start på mit nye liv som mor. Det var virkelig trygt at vide, at jeg hver mandag skulle hygge med 10 andre nybagte mødre og en dygtig jordemor.

Anne er fuldkommen opdateret i den nyeste forskning inden for sit felt. Hun giver faktuel informativ vejledning og gør dette med en strålende varm, kærlig og smuk personlighed. Jeg glæder mig til at blive gravid igen – og næste gang skal Anne være vores jordemor fra start, til vi holder vores lille baby i armene.

Tina

Lille linje privatjordemoder.dk

En fantastisk personlighed

Nogle ganske få gange i livet møder man et menneske, som får afgørende indflydelse på det, man tænker og føler i kraft af en fantastisk personlighed.

Sådan et menneske er Anne Ruby, og jeg opfordrer alle kommende forældre til at give sig selv den store gave, det er at møde Anne og blive taget kærligt i hånden før, under og efter fødslen.

Vi fik ikke den hjemmefødsel, vi havde drømt om, da vores søn lå i sædestilling, men Anne hjalp os gennem tiden op til og efter kejsersnittet og gjorde en ærgerlig situation til en positiv oplevelse.

Eva

Lille linje privatjordemoder.dk

Hvis bare sundhedsvæsenet var så rummeligt

Hvis det danske sundhedsvæsen kunne være så rummeligt, så omsorgsfuldt og så fuld af respekt for både kvinde, mand og barn som Anne, er jeg sikker på, at der ville blive født mange flere børn i Danmark…

Gunvor

Lille linje privatjordemoder.dk

I trygge, kærlige hænder

Anne har medvirket til, at vi har fået en fantastisk start som forældre. Med respekt, højt fagligt niveau og omsorg har Anne gjort, at vi har været i trygge, kærlige hænder. Med alt fra intensiv akupunkturbehandling af graviditetskvalme, over grundige jordemoderkonsultationer til en dejlig vandhjemmefødsel har Anne været engageret, nærværende og delt ud af sin store jordemoderviden.

Hos Anne har vi fået en masse, vi ikke havde fået på et hospital, og det er vi hende evigt taknemmelige for.

Julia

Lille linje privatjordemoder.dk

Uden tvivl de bedste penge, jeg nogensinde har brugt

Anne gjorde min graviditet skøn og til den oplevelse, jeg ønskede brændende, den skulle være. Jeg kontaktede hende, da jeg var ca. halvvejs, der havde jeg grundet diverse komplikationer ikke nydt den endnu.

Jeg var da blevet mor uden Anne, men ikke med det overskud jeg fik af at gå hos hende i den sidste halvdel! Hos Anne var der er altid ørenlyd og et kram, der var ikke kun et kvarter til den obligatoriske ting BT måling, urinprøve osv. Her var der plads til en snak om alt det, der fyldte af tanker, bekymringer både for og i graviditeten og efter. Jeg tror aldrig, jeg har været der under en halvanden time, og derudover var hun altid kun en opringning/ sms væk når man liiiige havde et spørgsmål, der pressede sig på. Det er uden tvivl de bedste penge, jeg nogensinde har brugt for mig selv og min baby, og ja vi har allerede aftalt herhjemme at næste baby skal Anne også følge og tage imod. Glæder mig allerede.

Kirsten

Lille linje privatjordemoder.dk

Har du også erfaringer med privatjordemoder, du har lyst til at dele? Så send mig en mail

Kærlig hilsen Anne Ruby