Kejserinderne

Hos Kejserinderne lærer du, hvordan du får alle mavemuskler til at arbejde sammen igen, og hvordan du får et pænt og smidigt ar og en stærk bækkenbund efter dit kejsersnit. Mange aner ikke, at et kejsersnit er et stort chok for nervesystemet, der “svarer igen” med ikke at ville genskabe kontakt til det opererede område. Træningen er en forudsætning for, at du senere kan vende tilbage til din normale træningsform og få glæde af den.

Livehold

Alt efter, om det var et planlagt eller akut kejsersnit, ønsket eller uønsket, kan du være mere eller mindre traumatiseret af oplevelsen. På holdet vil der være plads til både at være lykkelig for og ked af at have født på denne måde.

Hver træningsgang indeholder en times fysisk træning af muskelsamarbejdet i hele maveregionen inkl. bækkenbunden og massage af arvævet. Fire af gangene er der herudover en times jordemodersnak. Vi har lavet en arvævsolie specielt til vores seje kejserinder. Den kan du købe her.

På vores livehold er der plads til at snakke om fødslen, rollen som mor, babys udvikling, parforhold, amning og meget mere. Du vil lære at give babymassage, danne netværk og finde dig selv igen som mor.

Da vi vægter individuel træning og intimitet, er der et begrænset antal pladser på live holdene. Tilmeld dig her.

Online træning

Kesjerinderne tilbyder også et online forløb på 8 moduler, hvor du kan træne hjemmefra, når det passer dig.

Forløbet er effektivt, fordi du træner super intensivt de første 4 uger, så kroppen bliver “kickstartet”. Nervesystemet bliver beroliget, og muskelsynergien i mave og ryg bliver langsomt genoprettet, så din mave langsomt kan begynde at genfinde “spænding” igen.

Samtidig får du hjælp til at behandle dit ar, så det kan blive fint og smidigt. Fra jordemoderen får du løbende viden, tips & råd om forskellige emner, der vedrører moderskabet, babys trivsel – samt redskaber til at tage hånd om selve fødselshistorien. Til slut får du også vejledning om, hvordan du kan forberede dig på en evt. ny graviditet/fødsel med et ar på maven og i livmoderen.

Forløbet er delt op i 8 moduler, som du får adgang til ét af gangen. Modul 1-4 er selve kickstarten (blide øvelser, der laves dagligt, og som du faktisk ikke behøver at klæde om for at lave).  Modul 5 & 6 er funktionel træning med egen kropsvægt, og de to sidste moduler (7 & 8) er træning, du progressivt kan øge i intensitet, når du er færdig hos os.

Under hele forløbet bruger du et lille skema til at hjælpe dig med at være vedholdende med din træning. Det er en stor hjælp, når du er på egen hånd i en travl hverdag med barn/børn.

Læs mere om Kejserindernes online forløb her.