Massage

Jeg tilbyder massage til alle – men selvfølgelig masserer jeg primært gravide og nybagte mødre. Når du bærer et lille barn (i eller udenpå din krop), kan det ikke undgås, at du belaster den. Du kan selv gøre meget for at kompensere, dyrke yoga, sove godt og lave udstrækning og afspænding. Det er bare ikke altid det, der er mest af i morlivet med et lille barn.

Får du regelmæssig gravidmassage, ilter du dine muskler bedre, slipper lettere af med affaldsstoffer og forebygger skavanker som væske i kroppen, karsprængninger på benene osv. Når dit generelle velvære øges med massage, udskiller din krop hormonet oxytocin.

Velvære og alle de skønne hormoner – gør dig klar til en let fødsel

Oxytocin er vores kærligheds- og velværehormon, men også vores fødehormon. Du skal dog ikke være nervøs for at føde for tidligt af gravidmassage. Store mængder af progesteron i din gravide krop afspænder glat muskulatur, så du kun får velværeeffekten! Men din livmoder vil danne flere og flere oxytocinreceptorer, altså små “modtageceller”, som er klar til at gøre livmoderens arbejde let og effektivt, når progesteronen falder hen mod din termin, og oxytocinen begynder at lave veer. Rimelig behagelig måde at forberede sig på en let fødsel, ikke?

Jeg arbejder med det patenterede system Bodycushion, som gør, at du også som højgravid kan ligge trygt og konfortabelt på min briks. Jeg benytter luksuriøse, økologiske olier og forbinder i min massage energiarbejde og viden om kroppens fysiologi.

60 min koster 650 kr. Fås også som gavekort.

Bestil din tid hosANNE RUBY
Køb gavekort tilMASSAGE HOS ANNE RUBY

Andre siger om at få massage af mig:

“Massagen er lækker, afslappende, antistressende – et must til alle gravide!” (Lise Klinkby, førstegangsfødende)

“Velgørende, jeg havde det SÅ godt i flere dage” (Hanne, førstegangsfødende)