Fødselsforberedelse

Her på siden finder du de produkter, jeg tilbyder til gravide og par forud før fødslen. Der er både live fødselsforberedelseshold med yoga, fødselsforberedelse for par, et onlineprodukt til dig, der skal forberede dig til en fødsel ved kejsersnit – samt hypnose- og afspændingslydfiler.

Gravidhold med yoga og jordemoder 

YOJO er mit samarbejde med yogalærer Maria Allingham. YOJO står for YOga og JOrdemoder, og vi leverer undervisning af høj faglig kvalitet med rummelighed og højt til loftet. Vi har siden 2008 undervist YOJO gravid, YOJO baby og YOJO par på Frederiksberg. Fra januar 2016 er det ligeledes muligt at tilgå vores undervisning online fra hele landet, læs mere her.

Kejserinderne fødselsforberedelse

Kejserinderne er mit samarbejde med fysioterapeut Heidi Holm, hvor vi hjælper kvinder, der har født eller skal føde ved kejsersnit med hhv. forberedelse og genoptræning efter kejsersnittet. Du kan læse mere om Kejserinderne her.

Lydfiler med afspændingshypnose 

I USA har fødselshypnose været brugt med overbevisende resultater i næsten 20 år. I Danmark vinder udbredelsen af metoden lige så stille frem, efterhånden som kvinder begynder at fortælle om deres erfaringer med vidunderlige, smertefri fødsler. Nu kan du gøre brug af metoden hjemme i din egen stue. For første gang på dansk har jeg udgivet en række lydfiler med hypnoseafspænding for både mor og far. Læs mere om lydfilerne her.

Online foredrag

Jeg har lavet et online foredrag om at undgå bristninger, men der kommer også snart online foredrag om vandfødsel og hjemmefødsel. Du finder foredragene her.

Individuel fødselsforberedelse

Hvis I har særlige behov, som I ikke føler imødekommet i de ovennævnte tilbud, kan jeg altid sammensætte et individuelt forløb til jer. Ring på 31703020 for et tilbud.