Barsel

Barselsperioden kan være fyldt af de største følelser i dit liv, svingende fra ufattelig glæde og lykke til usikkerhed, træthed, opgivelse, rolleforvirring og meget, meget mere. Hvert nyt barn er unikt og bibringer sine unikke glæder og udfordringer til familien.

Når vi bliver forældre kommer vi også på “besøg i egen barndom” og skal forholde os til mange lag af vores personlighed og måske nye sider af parforholdet. Alt dette kan give anledning til frustration og forvirring. Jeg vil gerne hjælpe jer på plads i forældreskabet!

Erfaren privat jordemoder

Har I brug for en erfaren jordemoder til at guide jer (der i øvrigt selv har født tre børn ved tre meget forskellige fødsler), kan jeg tilbyde flere forskellige ting i denne periode:

Barselsbesøg i hjemmet

  • Hjælp til amning, søvnmønster, navlepleje, lotusfødsel, bleskift, babybad, tilsyn af evt. syning efter fødslen, kejsersnitar osv
  • PKU prøve ved behov (mellem 48 og 72 timer efter fødslen)
  • Råd og vejledning om det lille barns behov og familiedannelse, søskendejalousi osv
  • Hjælp til at rumme de mange følelser og tanker i den nye situation

Et barselsbesøg koster 2.200 kr. (incl evt. PKU-prøve og analyse) Bestil på sms til 31703020. Besøget varer typisk halvanden time. Sygesikring Danmark yder tilskud på 300 kr.

Kan foregå over facetime/skype – 1400 kr for en time. Aftal ligeledes på sms.

Barselspakke

Har du tidligere oplevet udfordringer i din barselstid, feks med amning eller ønsker I bare at blive passet ekstra godt på, så skal I måske vælge en barselspakke:

  • Opfølgning efter fødslen ved 2 hjemmebesøg inden for de første 14 dage efter fødslen. PKU-prøve i hjemmet.
  • Tilbud om gennemgang af fødejournalen og hjælp til at lande historien.
  • Adgang til Yojo babys univers (stort onlineefterfødselsunivers med viden om amning, babymassage, kroppen efter fødslen, funktionel træning og efterfødselsyoga, babysprog og meget mere, værdi 599,-)
  • Telefonrådgivning 24/7 i den første uge efter barnets fødsel.

Barselspakken koster 11.900 kr. og der ydes tilskud fra Sygesikringen Danmark på ialt 600 kr. Forespørg om ledighed ved at sende en sms til 31703020.