Om Anne Ruby

Jeg er uddannet jordemoder fra Jordemoderskolen i København i 2004. Har dansk, norsk og svensk autorisation. Jeg har arbejdet på mindre afdelinger, store travle “fødefabrikker” og har erfaring fra rigtig mange hjemmefødsler.

Jeg elsker mit arbejde som jordemoder, og bredden i mit fag. Jeg føler, jeg har det bedste job i verden, når jeg får lov at guide en familie gennem en vellykket graviditet og fødsel på deres præmisser. For mig findes der ikke en rigtig og en forkert måde at føde på, men mit mål er, med størst mulig brug af min faglighed, at støtte jer som forældre, i de meget private valg I skal træffe. Jeg tror på kroppens iboende intelligens og bevæger mig ydmygt og taknemmeligt ind i “fødeland” sammen med jer. Det har givet mig mange sjove, rørende, smukke, stærke og vilde oplevelser. Der er aldrig to fødsler der er ens, og det passer mit temperament godt!

Selv er jeg mor til tre vidunderlige børn, Magnus fra 1997, Carla fra 2000 og Mille fra 2005.

Efteruddannelser

Hypnose
Hypnoterapi, uddannet hos Metahypnose
Obstetrisk akupunktur
Øreakupunktur
Efterfødselsreaktioner
Shiatzu massage
Gravid massage
Babymassage

Her finder du Anne Ruby

Københavns Fødeklinik
Stenosgade 9, st. th.
1616 Kbh. V