Om Anne Ruby

Jordemoder, hypnoterapeut, forfatter og foredragsholder

Jeg er uddannet jordemoder fra Jordemoderskolen i København i 2004. Har dansk, norsk og svensk autorisation. Jeg har arbejdet på mindre afdelinger, store travle “fødefabrikker” og har erfaring fra mange hundrede hjemmefødsler. Allerede i 2007 blev jeg privatpraktiserende, idet jeg fik sværere og sværere ved at stå inde for den fødselshjælp vi tilbød på hospitalet (selvom det nu var et dejligt sted jeg arbejdede!)

Jeg elsker mit arbejde som jordemoder, og bredden i mit fag. Jeg føler, jeg har det bedste job i verden, når jeg får lov at guide en familie gennem en vellykket graviditet og fødsel på deres præmisser. For mig findes der ikke en rigtig og en forkert måde at føde på, men mit mål er, med størst mulig brug af min faglighed, at støtte jer som forældre, i de meget private valg I skal træffe.

I 2008 stiftede jeg Yojo som står for Yoga og Jordemoder, med yogalærer Maria Allingham. Vi udbyder online fødselsforberedelse, Yojo hold i København og har en række uddannelser af høj faglig kvalitet. I 2009 stiftede jeg “Kejserinderne” fordi det smertede mig, hvordan kvinder der fødte deres børn ved kejsersnit, ikke fik den nødvendige hjælp efterfølgende.

I 2021 udgav jeg på forlaget People’s Jordemoderens guide til din hjemmefødsel baseret på mine 15 års erfaring som hjemmefødselsjordemoder.

Jeg tror på kroppens iboende intelligens og bevæger mig ydmygt og taknemmeligt ind i “fødeland” sammen med jer. Det har givet mig mange sjove, rørende, smukke, stærke og vilde oplevelser. Der er aldrig to fødsler der er ens, og det passer mit temperament godt!

Selv er jeg mor til tre vidunderlige børn, Magnus fra 1997, Carla fra 2000 og Mille fra 2005.Jordemoderens guide til din hjemmefødsel

Efteruddannelser

 

Jeg går i fast supervision 6 gange årligt ved Ulla Rung Weeke

 

Her finder du Anne Ruby:

YoJo – Yoga og Jordemoder

Teglgårddsstræde 8B, 3. sal

1452 København K